Árak és szezonok

Elolvasom

Jöhetünk több kísérővel is?

Természetesen igen, nagyon örülünk minden apukának, nagyszülőnek, rokonnak, akivel szeretnétek megosztani az óra élményét.
Elolvasom

Ez egy fitness program anyukáknak?

Nem, szó sincs róla. A program a gyerekekről szól, miattuk vagyunk itt, de olyan zenei alapokon nyugszik a teljes óra hogy az anyukák is szívesen mozogjanak!
Elolvasom

Mit vigyek magammal?

Kényelmes ruhát mely alkalmas a táncra, földön ülésre, jól érzed magad benne és könnyen lehet benne mozogni. Gyermekednek szintén, illetve innivalót, esetleg nasit óra végére.
Elolvasom

Mit tartalmaz a bérlet?

Részvételi lehetőséget a családnak a teljes szezon alatt hetente részt venni az órákon, 10 alkalommal. Testvérpároknak egy bérlet vásárlása is elegendő Plüssfigurát mely kapcsolódik a dalokhoz Mesekönyvet az összes dallal Applikációt melyen az összes dal megtalálható Szülői tippeket az otthoni zumbinizéshez
Elolvasom

MI van ha a gyermekem beteg és ki kell hagyni egy órát?

Semmiről nem maradtok le. A ZumbiniMagyarország több helyszínen és időpontban tart órákat, a szezonális bérlettel bármelyik másik időpontra vagy helyszínre van lehetőségetek elmenni és pótolni a kimaradt alkalmakat,akár heti több órán is részt vehettek ilyen esetben.
Elolvasom

Lehet egy-egy órát kifizetni?

Mivel a bérlet tartalmaz egy nagy értékű ajándékcsomagot is.a ZumbiniMagyarország órái csak bérletes rendszerben érhetőek el. Amennyiben nem a legelején csatlakozol a csoporthoz akkor bátran keresd meg az instruktort, aki személyes ajánlatod ad majd neked!
Elolvasom

Ki lehet ingyenesen próbálni?

Természetesen igen. Minden családnak az első órája ingyenes, keressétek az instruktorokat bátran a megadott telefonszámon.
Elolvasom

Testvérkedvezmény van?

Szeretettel várjuk a testvérpárokat az óráinkon. Két gyermek esetében természetesen nem kell kétszeres árat fizetni, testvérek nagy kedvezménnyel, 30.000 Ft-os áron válthatják meg kétszemélyes bérleteiket.
Elolvasom

Pici babaával is érdemes jönni?

Határozottan igen. A zene minden egyes babának az idegrendszerére jótékony hatással van. Az anyával eltöltött közös idő az ölben, miközben anya énekel és bohóckodik, grimaszokat vág pedig segíti az anya gyermek kötelék megerősítését, egymás megértését. És nem utolsó sorban anyának is szuper lehetőség már ebben
Elolvasom

A gyerekem nem ül egy helyben 45 percet.

Szerencsére. Az óra menete precízen felépített az instruktor által, de ez számotokra egyáltalán nem észrevehető. Az óra tele van mozgással, nevetéssel, hangutánzással, mimikai gyakorlatokkal, nem is célunk egy helyben ülni. Gyermeked teljesen szabadon eldöntheti, hogy 100 %-ban jelen van az órán, anya öléből megfigyel,vagy csak
Elolvasom

Én nem beszélek angolul, az gond?

Egyáltalán nem. A dalok melyek az órán elhangzanak nagyon egyszerűek, fülbemászóak, és ha a totyogók meg tudják tanulni akkor te is. Az órán minden segítséget és tanácsot megkaptok ahhoz, hogy feszengés és gátlás nélkül lehessen élvezni az órá anyának és babának egyaránt.
Elolvasom

Kiknek ajánljuk

A Zumbini 0- 4 éves korosztályra lett kifeljesztve. Minden olyan családot várunk szeretettel, akik szeretnének minőségi időt együtt tölteni egy animált, de mégis végtelenül szabad 45 percben
Elolvasom